Proizvodnja stočne hrane

Proizvodnja stočne hrane

Otkup žitarica i sačmi uljarica, prodaja sojine sačme, proizvodnja stočne hrane, veleprodaja i maloprodaja stočne hrane, proizvodnja ratarskih kultura, uslužno sušenje i skladištenje, organizacija ratarske proizvodnje

  • proizvodnja stočne hrane: krmne smjese za goveda, svinje, perad
  • uvrećane uljarice i žitarice: sojina sačma, suncokretova sačma, kukuruz
  • ratarska proizvodnja: vlastita proizvodnja, kooperacija
  • usluga pakiranja i umješavanja: prema recepturi kupca (10kg, 25kg, 50kg i Big Bag vreće)

Sedlić d.o.o. je osnovana 2000. godine kao mala obiteljska tvrtka za poljoprivrednu proizvodnju, čija je primarna djelatnost bila uzgoj tovnih svinja i proizvodnja hrane za životinje na vlastitim poljoprivrednim površinama i u vlastitom proizvodnom pogonu. U mješaoni stočne hrane proizvodila se krmna smjesa za vlastite potrebe, a višak se prodavao u lokalnoj zajednici putem maloprodajne trgovine. Kako je potražnja za pakiranim proizvedenim krmnim smjesama rasla, tako se i tvrtka razvijala u tom smjeru, povećavajući proizvodne kapacitete i proširujući asortiman ponude. Paralelno su se razvijali i prodajni kanali, otvaranje još jedne maloprodajne trgovine i unaprijeđivanjem kanala veleprodaje. Uspješan rast i razvoj tvrtke kroz godine omogućio je stvaranje sestrinskih tvrtki specijaliziranih za promet žitaricama, uljaricama i ostalom hranom za životinje na domaćem i inozemnom tržištu, transport i veterinarske usluge.

Danas tvrtka Sedlić d.o.o. nudi kupcima krmne smjese za sve vrste životinja iz vlasite proizvodnje, kao i pakirane sačme uljarica, žitarice i ostale komponente za ishranu životinja.

Također nudi otkup svih vrsta žitarica i uljarica tokom cijele godine, uslugu sušenja i skladištenja ratarskih proizvoda.

Sedlić d.o.o. posluje sukladno dobroj poslovnoj i proizvođačkoj praksi što potvrđuju međunarodni certifikat ISO 9001, HACCP, AA Bonitet izvrsnosti.